Blog Single

19 Ağu

Kağıthane Hurdacı 0 533 450 06 96 hurda kablo bakır alım

Kağıthane Hurdacı 0 532 692 60 96 Kağıthane Hurda Kablo HURDACI

Biz Kağıthane için daha temiz çevre ve daha güzel bir yaşam alanı için uğraşmaktan başka bir şey yapmıyoruz. Kağıthane başta olmak üzere tüm İstanbul ilçelerinde faaliyet göstermekteyiz ve gittikçe dahada çok büyümekteyiz. Kağıthane hurda için en iyi alım satım fiyatlarına sahip olduğumuz için çok mutluyuz. Kağıthane hurdacı ailesi birlikte tüm hurdalarınızı değerlendirir ve çok iyi fiyatlara alım satım yapar.

Yüksek fiyattan tüm miktarlardaki alüminyumlarınızı almaktayız. Aldığımız alüminyumlar Türkiye’deki başka sektörlere yeniden kazandırılmaktadır ve bunun yanında size de para kazandırmaktadır.

Kağıthane Hurda Kablo

Kağıthane Hurdacı
Kağıthane Hurda Kablo,
Kağıthane Hurdacısı ,
Kağıthane Bakır Hurda,
Kağıthane Sarı Hurda,
Kağıthane Hurda Aliminyum,
Kağıthane Hurda Kablo,
Kağıthane Hurdalar,
Kağıthane Hurda Çinko,
Kağıthane Hurdacılık,

İstanbul Hurda Hurdacılar-0 533 450 06 96

Hurda Alımı İşlemlerimiz

İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakasında bulunan tüm ilçe ve semtlerde en yakın hurdacı olarak hurda alımı işlemi yapmaktayız. Ataşehir Hurdacı, Kurumsal firmalar ve inşaat firmalarının yanı sıra Kobi ve bireysel müşterilerimize de atıklarının boyutuna bakılmaksızın hizmet vermektedir. Hizmet anlayışımızda geri dönüşüme önem verilmektedir.

çekmeköy hurdacı

İstanbul’un anadolu yakasında bulunan tüm semtlerden Beykoz Hurdacı, Çekmeköy Hurdacı, Kadıköy Hurdacı, Kartal Hurdacı, Maltepe Hurdacı, Pendik Hurdacı, Samandıra Hurdacı, Sultanbeyli Hurdacı, Tuzla Hurdacı, Ümraniye Hurdacı, Üsküdar Hurdacı olarak hurda alımı yapmaktayız. Kapınızda nakit ödeme işlemi yapmaktayız.

  • Beykoz Hurda Alanlar
  • Çekmeköy Hurda Alanlar
  • Kadıköy Hurda Alanlar
  • Kartal Hurda Alanlar
  • Maltepe Hurda Alanlar
  • Pendik Hurda Alanlar
  • Samandıra Hurda Alanlar
  • Sultanbeyli Hurda Alanlar
  • Tuzla Hurda Alanlar
  • Ümraniye Hurda Alanlar
  • Üsküdar Hurda Alanlar
  • HURDA ÇEŞİTLERİ

Profosyonel kadromuzla Ataşehir Hurdacı size en yakın hurdacı olarak hurda alımı yaptığımız hurda çeşitleri, Çelik Hurdası ve Paslanmaz Çeşitleri, Demir hurdası ve çeşitleri, Dkp Hurdası, 304 Hurdası, 316 Hurdası, Saç Hurdası ve Çeşitleri, Alüminyum Hurdası ve Çeşitleri, Bakır Hurdası ve Çeşitleri, Krom Hurdası ve Nikel Hurdası, Plastik Hurdası, Kağıt Hurdası, Çinko Hurdası, Kablo Hurdası.

HURDACILAR NE KAZANDIRIR?

Ataşehir Hurdacı olarak sizden aldığımız hurdaların geri dönüşümünden dolayı çevreye ne kadar fayda sağladığınızı biliyor musunuz?

Araştırmalara göre en yakın hurdacı metallerin geri kazanılması için harcanan enerji metallerinin madenlerden çıkartılması için gereken enerjiden çok daha azdır. Şöyle ki; geri kazanılmış metalden 1 ton alüminyum yapmak için gereken enerji cevherden yapılacak alüminyum için harcanan enerjinin % 4’üdür. Aynı şekilde bakır bileşimlerin, geri kazanılması için gereken enerji bu metalin madenlerden çıkartılması için gereken enerjinin sadece % 13, ve demir/çelik için % 19’u kadardır. (Lyons ve Tonkin, 1975). Aynı şekilde l ton kullanılmış kağıdın geri kazanılması ile 17 ağaç kurtarılmakta, 4100 kilovat saatlik enerji tasarruf edilmektedir ki bu miktar bir ailenin ortalama olarak l yılda kullandıkları elektrik enerjisidir.

ümraniye hurdacı
Samandıra hurdacı

Beykoz Hurdacı, Çekmeköy Hurdacı, Kadıköy Hurdacı, Kartal Hurdacı, Maltepe Hurdacı, Pendik Hurdacı, Samandıra Hurdacı, Sultanbeyli Hurdacı, Tuzla Hurdacı, Ümraniye Hurdacı, Üsküdar Hurdacı

Geri dönüşüm, hurda vasfı kazanmış yarı ürün ve ürünlerin doğaya atılmayıp çevrime (ve kullanıma) alınmasını tarif eden genel ifadedir.

Yeniden değerlendirme (recycling) ve geri kazanma (recovery) sözcükleri de aynı anlam için kullanılmaktadır. Yeni hurda yarı ürün ve son ürünün imalat sapması iken eski hurda tüketicilerin attıkları veya ömürlerini doldurmuş son ürünleri kapsar.

Yeni hurdanın çevrime sokulması genellikle geri kazanım olarak anılırken, eski hurdanın toplanması ve sisteme dahil edilmesi yeniden değerlendirme olarak nitelenir. Birincil üretim doğal ham maddeden gelen ürünleri kapsarken, ikincil üretim hurdanın geri dönüştürülmüşü, kısaca “yeni-eski-yeni” çevrimidir.

Ülkemizde artık, “kullan-at” kültürü yerine “tekrar-kullan” veya “atığını ilet” kültürü çarpıcı şekilde öne çıkartılmalıdır.

Related Posts

Leave A Comment