Mecidiyeköy Hurdacı

Mecidiyeköy Hurdacı 0 532 692 60 96

İşyerinizde veya evinizde alüminyum kullanılarak yapılmış olan birçok malzeme olduğunu görebilirsiniz.

Alüminyum birçok alanda kullanılan bir malzeme olduğu için her yerde karşınıza çıkabilir. Birçok kişi artık kullanılamaz hale gelmiş veya kullanmayacakları alüminyumdan yapılmış olan malzemeleri ne yapacağını merak etmektedir.

Bu noktada hizmet veren firmamız alüminyum hurdacısı olarak alüminyumdan yapılmış olan bütün eşyalarınızı değerinde alarak sizlere kar sağlamaktadır. Bu eşyaları direk çöpe attığınız zaman değerini kaybettireceğiniz gibi aynı zamanda çevreye de zarar verirseniz. Firmamız ise sizden alüminyumları değerinde alarak geri dönüşüme kazandırır. Bu şekilde kullanmadığınız eşyalarınız tekrar kullanıma kazandırılır. Aynı zamanda sizde bu eşyalarınızdan kar edersiniz. Firmamız alüminyum ve benzeri malzemelerden yapılmış olan eşyalara en yüksek değeri veren firma konumundadır.

Alüminyum hurdası satmak isteyen kişiler bu noktada birçok sorun ile karşı karşıya kalmaktadır. Demir hurdacısı olarak son derece iyi hizmet veren firmamız aynı hizmeti alüminyum hurdası alımları sırasında da vermektedir. Firmamız Mecidiyeköy ve yakınlarında yaşayan kişilerden alüminyum alacağı evrede her zaman belirtilen saatlerde hizmet verir ve müşteri memnuniyetine önem verdiği için kişinin sorun yaşamamasına dikkat eder. Mecidiyeköy’de yaşayan kişiler alüminyumdan yapılmış olan malzemeleri satacakları evrede sadece firmamız ile iletişime geçmesi yeterli olacaktır.

Mecidiyeköy ve çevresinde yaşayan kişiler her ne alanda olursa olsun bir hurdacı ihtiyacı duyduğu zaman firmamız ile iletişime geçebilir. Firmamız bu noktada yasal olarak hizmetlerini veren bir firma olduğu için yapacağınız bütün işlemleriniz sırasında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın kurallarına uygun şekilde hizmet almanıza yardımcı olmaktadır. Sizlere sadece demir ve alüminyum hurdası alma noktasında hizmet vermiyoruz. Aynı zamanda sarı hurdacısı olarak da hizmetlerimizi veriyoruz.

İstanbul Anadolu Yakası’nda hizmet vermekte olan birçok hurdacı olduğunu görebilirsiniz. Firmamız ise özellikle Mecidiyeköy ve yakınlarında hizmet vermekte olan en önemli firmalardan birisidir. Hurdalarınızı satacağınız zaman değerinde satış yapmaya özen göstermeniz gerekmektedir. Firmamız ise bütün satışları değerinde yapmanıza dikkat ederek hizmetlerini verir ve bundan bir sorun yaşamamanızı sağlar.